9FFE502B-FED2-42CA-9374-9B180E2727B6

Om oss

Jag som driver Rundis heter Stefani Dänhardt och bor med min sambo, våra två döttrar (7 och 10 år) och två katter i Överlida i Västra Götalands län.
Rundis startade jag hösten 2012 under graviditeten/mammaledigheten med andra tjejen och webbshopen öppnades i maj 2013 med fokus på egen tillverkade produkter som napphållare och nyckelringar.

Under 2014 utökades sortimentet kraftigt med pärlor och pysseltillbehör och tillverkningen av egna artiklar upphörde på grund av tidsbrist.
Snart behövdes fler händer, hyllor och redskap och företaget flyttade till större lokaler. Där växte vi ytterligare i nästan två år, utökade lageryta och fick totalt tre anställda.

Tills den hemska branden i byggnaden förstörde hela lagret och kontor i juni 2016. Lyckligtvist kom ingen person till skada, men verksamheten tvingades pausa i nästan två månader.

Men vi har snart fått nya underbara lokaler, som passar det lilla företaget perfekt.
Vi har kämpat och nu finns vi igen – stort tack till er alla som hjälpte oss under denna svåra tid och stort tack till alla som hittar tillbaka till oss! Utan ert stöd hade vi inte kunnat klara det!

Har du frågor om oss eller våra artiklar är du välkommen att ta kontakt med oss!
Hör även gärna av dig om du behöver större mängder av en produkt eller handlar till din förening/organisation, så kan vi säkert hitta ett bra pris tillsammans!
Tveka alltså inte att ta kontakt med oss, oavsett vad det gäller!

Håll även utkik efter nyheter på vår Facebook-sida www.facebook.com/rundis.se och Instagram instagram.com/rundis.se